LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Pau Ricomà: “ És molt més important del què pensem el fet de potenciar el turisme de proximitat i dels caps de setmana.”

Si pensem en Tarragona, a molts de nosaltres, el primer que ens ve al cap és la Tarraco Romana, amb els monuments romans a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO... però Tarragona és molt més.... Sens dubte, una de les persones que millor coneix la ciutat és el seu alcalde i conseller de turisme, Pau Ricomà, amb qui hem pogut tractar molts dels temes d'actualitat que envolten una de les principals ciutats de Catalunya.

Míriam Franch

Catalunya | 25.11.2021 16:34

L’arribada de la pandèmia ha provocat canvis irreversibles en moltes de les nostres vides, però també ens ha fet obrir els ulls per trobar solucions que mai abans havíem pensat que necessitaríem. Una d’aquestes solucions és de les principals prioritats per a la ciutat de Tarragona: La desestacionalització del turisme. Així és com han presentat la campanya turística d’hivern, centrada també en el turisme de proximitat. Per això és necessària una millorar de les connexions que permetin l’arribada a La Ciutat. El propi alcalde ha recordat en aquest sentit l’ampliació de l’aeroport de Reus... Tot i que tampoc ha oblidat parlar sobre el turisme de creuers, on ha destacat la sinergia que deu existir entre el port tarragoní i el de Barcelona. Tot això i molt més amb el Pau Ricomà, l’Alcalde de Tarragona.