Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

PROGRAMA ESPECIAL

Onda Cero Catalunya des del Saló Internacional de la Logística (SIL)

La logística està més present en les nostres vides del què ens pensem, encara que sigui de manera silenciosa. Els béns i serveis que consumim ens arriben gràcies a complexos canals de distribució i, amb la pujada del comerç electrònic, cada vegada és més important tenir una xarxa d’enviaments i gestió logística més ben endreçada.

ondacero.es | Barcelona
| 29/05/2018
Saló Internacional de la Logística, SIL

Saló Internacional de la Logística, SIL / Agencias

Des d’un punt de vista econòmic, per a les empreses és fonamental gestionar bé els processos per tal d’estalviar despeses i ser més competitives i des de l’òptica dels llocs de treball, la logística està despuntant com un sector que genera més oportunitats professionals. És per això que Onda Cero Catalunya ha realitzat el programa La Ciutat amb Mònica Günther des del Saló Internacional de la Logística (SIL), on es va organitzar una tertúlia sobre la importància de la darrera milla i sobre com gestionar-la de manera sostenible. Hi van participar Joan Rodríguez, director de màrqueting de Torrot; José Marí Gómez, CEO i fundador de Scoobic i Víctor Tejedo, director d’operacions de Netkria.

En motiu de la celebració del SIL, Saló Internacional de la Logística, que va tenir lloc entre el 5 i el 7 de juny de 2018 a Fira de Barcelona, el programa La Ciutat amb Mònica Günther es va emetre en directe amb presència de Blanca Sorigué, directora general del Consorci de la Zona Franca (CZF).

En aquesta edició, s’hi ha destinat 22.000 metres quadrats d’exposició per facilitar la trobada d’un sector econòmic fonamental en la nostra economia.

Al programa també van participar-hi alguns dels operadors logístics líders en el seu sector com Wtransnet. El director comercial de l’empresa, Josep Maria Sallés, explica en què consisteix la seva borsa online de càrregues i camions.

En aquesta edició del SIL s’hi han presentat 150 novetats i un 10% més d’empreses, companyies com ara ROR operador logístico; una de les firmes més rellevants i amb més història del sector. Escolta l’entrevista amb Ricard del Alcázar, project & lean manager de la companyia.

👉 Escolta La Ciutat amb Mònica Günther cada migdia de 12:30 a 14:00h

Amb el patrocini de:

Consorci de la Zona Franca Wtransnet Sil Barcelona 2018 Sil Barcelona 2018