Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DE DILLUNS A DIVENDRES DE 21H A 22H

Ona Esportiva, en directe des de restaurants de Barcelona

Ona Esportiva, l'espai futbolero d'Onda Cero Catalunya, que s'emet de dilluns a divendres de 21h a 22h i que edita i presenta l’Albert Arranz, combinarà la passió de l'esport rei i la bona cuina en la recta final del 2018.

ondacero.es | Barcelona
| 28/11/2018
Ona Esportiva en directe des de el restaurant El Yantar de la Ribera

Ona Esportiva en directe des de el restaurant El Yantar de la Ribera / ondacero.es

Durant el mes de novembre i desembre, el programa es farà en directe des de els restaurants El Yantar de la Ribera (dies 26 de novembre i 13 de desembre al carrer Roger de Flor, 114) i Lesense (dies 3 i 17 de desembre al Centre Comercial Glòries, planta -1).

Els millors tertulians de la ràdio esportiva debatran sobre l’actualitat futbolística de la jornada envoltats de la millor oferta culinària: les carns a la brasa de El Yantar de la Ribera, amb el lechazo i el cochinillo com a plats estrella i les magnífiques hamburgueses gurmet, l’especialitat del Lesense. A més, l'equip de l'Ona esportiva gaudirà dels millors embutits ibèrics a l'Espai Gastronòmic Juan Carlos Navarro. Si vols combinar bon àpat i bona ràdio, fes la teva reserva i acompanya’ns!

👉El Yantar de la Ribera: 93 265 63 09

👉Restaurant Lesense: 93 760 94 64

👉 Espai Gastronòmic Juan Carlos Navarro: 655 89 41 31

Ona Esportiva: de dilluns a divendres de 21:00 a 22:00h a Onda Cero Catalunya amb Albert Arranz

👉 Facebook

👉 Twitter

Carlos Alsina

ESPECIAL ELECCIONS

Programació especial per seguir la nit electoral del 26-M

El 26 de maig viurem una nit electoral molt intensa a Onda Cero Catalunya amb el recompte de les eleccions municipals, euroees i autonòmiques en algunes comunitats. A partir de les vuit del vespre, el director de ‘Más de Uno’, Carlos Alsina, condueix un programa especial per seguir el tancament dels col·legis, el recompte de vot, les valoracions dels analistes i les primeres declaracions dels líders polítics. A la taula d’opinió hi haurà Juan Ramón Lucas, director de ‘La brújula’; Julián Cabrera, director dels serveis informatius d’Onda Cero; i els periodistes Rubén Amón, Ignacio Varela, Marta García Aller i Carmen Morodo.

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 DE ABRIL

El Monaguillo llega a Salou

El popular cómico Sergio Fernández 'El Monaguillo' continúa con su gira de la mano de Onda Cero y llegará a Salou el próximo 27 de abril con su espectáculo "¿Solo lo veo yo?".

¡Recoge tus invitaciones en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) antes de que se agoten!

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 D'ABRIL

El Monaguillo arriba a Salou

El popular còmic Sergio Fernández 'El Monaguillo' continua amb la seva gira de la mà d' Onda Cero i arribarà a Salou el pròxim 27 d’abril amb el seu espectacle "Solo lo veo yo?".

👉 Recull les teves invitacions en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) abans que s'esgotin!