FUNDACIÓN ATRESMEDIA

Nova campanya de promoció de l'FP impulsada per la Fundació Atresmedia

La Fundació Atresmedia i iFP, la institució educativa de Planeta Formación y Universidades, han posat en marxa una campanya per a posar en valor la Formació Professional. Sota el lema: "hazlo realidad con la FP", la campanya vol destacar les fortaleses de la Formació Professional. I és que aquesta opció formativa permet als joves descobrir la seva vocació a través de la pràctica. La Formació Professional, a més, és un bon primer pas per a trobar una feina. De fet, es calcula que l'any 2025, el 49% dels llocs de feina requeriran d’una qualificació mitja, el què aporta l'FP. El fet d'estudiar FP promou valors com la igualtat d’oportunitats, la diversitat i la igualtat de gènere.

Onda Cero Catalunya

Barcelona | 30.07.2021 17:26

Emmarcada dins de el projecte "Descubre la FP" de la Fundació Atresmedia, el presentador i actor Juanra Bonet protagonitza aquesta iniciativa amb quatre missatges que presenten la Formació Professional com una opció plural que contribueix a l'ocupabilitat juvenil, traslladant les seves característiques de forma propera, tant a joves com a famílies i a la societat en general. L'acció de difusió conjunta entre iFP i Fundació Atresmedia s'estén de juny a setembre en les seves xarxes socials i webs. Per la seva banda, la Fundació Atresmedia emet al mes de juny els missatges "Elige lo que te gusta" i "Crea tus oportunidades" a través dels canals de televisió i ràdio del Grup Atresmedia. Les dues organitzacions mostren amb aquesta campanya de sensibilització seu compromís per promoure la millora de l'ocupabilitat juvenil a través de la Formació Professional.

Hazlo realidad con la FP
.

La Formació Professional, una aposta de futur i motor de l'ocupabilitat juvenil

Segons dades oficials, les previsions per a Espanya l'any 2025 identifiquen que el 49% dels llocs de treball requeriran d'una qualificació intermèdia, una xifra superior a l'actualitat, situada en un 25%. A més, a Espanya la ràtio de joves matriculats en ensenyaments de Formació Professional és del 12%, un nivell baix en comparació amb altres països de l'OCDE que arriben al 25%, com Alemanya, França, Itàlia o el Regne Unit. A més, tot això contribueix a reforçar l'accés a aquest tipus d'estudis i s'alinea amb les prioritats de el Pla de Modernització de la Formació Professional, posat en marxa pel Ministeri d'Educació i Formació Professional.