Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

CADA DIVENDRES A 'NOTÍCIES VESPRE'

Un minut per a la lectura: 'La luz de Candela'

La presentadora d'Antena 3 Noticias Mónica Carrillo debuta a la literatura amb una història d'amor que comença passional i acaba convertint-se en dependent. Una obra plena de sentiments explicats amb senzillesa i sensibilitat.

Estefanía Pino | Barcelona
| 11/04/2014
Un minut per a la lectura: 'La luz de Candela', amb Estefanía Pino

Un minut per a la lectura: 'La luz de Candela', amb Estefanía Pino / Onda Cero

En paral·lel a la seva història d'amor amb Manuel, Candela viurà la seva pròpia vida i lluitarà per no perdre-la, recolzada per les seves amigues i per altres persones que van apareixent a l'obra al llarg de més de 300 pàgines. Per enllaçar cada un dels capítols de la novel·la, Mónica Carrillo dóna cabuda a 'La llum de Candela' als seus microcontes, que han anat veient la llum a través del seu compte de Twitter i que han enganxat a les seves desenes de milers de seguidors. Els microcontes suposen un resum anticipat del que el lector s'anirà trobant en aquest llibre en el que l'autora sorprèn pel seu domini del llenguatge i de les emocions, per explicar una història d'amor complexa i plena de sentiments. La novel·la surt ja ha arribat a la seva tercera edició.