Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Cada divendres a 'Notícies Vespre'

Un minut per a la lectura: 'La llibreria 'Nollegiu'

Passejant pel barri del Poblenou a Barcelona ens aturem al número 20 del carrer Amistat. Allà crida l'atenció un cartell: Nollegiu. I un espai: una petita llibreria d'uns setanta metres quadrats plena de prestatges i molt acollidora.

Estefanía Pino | Barcelona
| 04/04/2014
Un minut per a la lectura: La llibreria 'Nollegiu'

Un minut per a la lectura: La llibreria 'Nollegiu' / Onda Cero

Centenars de títols, butaques, un piano, una màquina de cafè... tots aquests elements inciten a entrar a 'Nollegiu'. El seu propietari és Xavier Vidal. Té 41 anys, és periodista, i té una àmplia trajectòria a la ràdio, a l'administració i a la comunicació corporativa. Ara ha complert un somni: el d'obrir la seva pròpia llibreria. Ho va decidir mentre feia un postgrau. Una de les idees més innovadores és l'emprovador de llibres.

La literatura, la poesia i l'assaig són els tres pilars bàsics de la llibreria, que es pot visitar de dimarts a diumenge. També té un servei de llibres usats i venda online amb lliurament a domicili.