Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Amb la col·laboració d'Onda Cero Catalunya

Martí Gironell presenta el seu últim llibre 'L'Últim Abat'

Per inscripcions cal trucar al telèfon: 93.550.00.00 o en aquest web

Onda Cero | Barcelona
| 21/02/2013
Martí Gironell, autor de 'L'últim abat'

Martí Gironell, autor de 'L'últim abat' / Onda Cero

Tornen "Els Dimarts Literaris a l'Hotel España" amb la col·laboració d'Onda Cero Catalunya. El proper 26 de febrer hi haurà un convidat de primera. L'escriptor Martí Gironell, que presentarà el seu llibre "L'Últim Abat" en un sopar-tertúlia conduït pel periodista i crític literari Jordi Llavina.

El sopar serà a les 9 de la nit i anirà a càrrec de Martin Berasategui, amb un aperitiu de benvinguda i un maridatge amb vins i caves de Jané Ventura, presentats pel seu elaborador Jané Ventura.

Serà a l'Hotel Espanya, al carrer Sant Pau, 9 de Barcelona (al costat del Liceu). Tota una combinació de literatura, gastronomia i modernisme, i una oportunitat per conversar amb Martí Gironell en un entorn relaxat i distès, a la sala Sirenes de l'hotel, una joia del modernisme català obra de l’arquitecte Domènech i Montaner i amb murals del pintor Ramon Casas.