Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Acompanyat d'un sopar a càrrec de Martín Berasategui

Màrius Serra protagonista dels 'Dimarts literaris a l'Hotel España'

Per reserves: 93.550.00.00 (50€ IVA inclòs)

Onda Cero | Barcelona
| 05/06/2013
L'escriptor Màrius Serra participa a 'Els dimarts literaris'

L'escriptor Màrius Serra participa a 'Els dimarts literaris' / Onda Cero

Màrius Serra presentarà el seu llibre 'Plans de futur' en un entorn únic. Serà al saló modernista 'Les Sirenes' de l'Hotel España. I ho farà amb l'acompanyament de l'alta gastronomia dirigida per Martín Berasategui i els vins i caves de Jané Ventura, presentats pel seu col·laborador Gerard Jané. Serà el proper 11 de juny al carrer Sant Pau de Barcelona, al districte de Ciutat Vella. Jordi Llavina, escriptor, crític literari i locutor de ràdio conduirà l'esdeveniment.

L'Hotel España ja ha organitzat dues trobades literàries amb gran èxit. La primera amb Javier Cercas, que va presentar 'Las leyes de la frontera'. I la segona amb Martí Gironell, que va donar a conèixer 'L'últim abat', el seu darrer llibre. Els assistents a aquestes dues cites van tenir l'oportunitat de conversar amb els autors en un entorn relaxat i distès.

Ciutat Vella ha acollit històricament tertúlies literàries molt conegudes, com la presidida per Frederic Soler "Pitarra" al carrer Avinyó, les de 'Els Quatre Gats' o les de l'Ateneu Barcelonès. Ara, l'Hotel España s'afegeix a aquestes tertúlies amb la voluntat de recuperar-les i donar-hi continuïtat.