PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment del sorteig de la Grossa de Nadal que ha passat de llarg de Lleida, amb només dos sèries venudes a La Bruixa d'Or de Sort d'un quart i un cinquè premi. Reaccions del sector de la restauració i l'oci nocturn de Lleida a les noves restriccions anunciades pel Govern. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i rànquing de llibres d'aquest 2021 de la Marta Planes. Tanquem el programa amb l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Es reactiven les restriccions a Catalunya per fer front a la nova onada de la pandèmia, a l'espera de rebre l'aval del TSJC. Entrevista amb Jaume Bitterhoff, que ens presenta "Arena en el bosque", el primer volum de la pentalogia "El secreto de Isla Infantia", tot un univers de fantasia èpica infantil. Parlem amb Gabriel Jové sobre com encara la restauració les noves restriccions i ens aporta l'apunt nadalenc amb recepta d'escudella i donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

"El secreto de Isla Infantia", l'univers de fantasia èpica infantil creat pel lleidatà Jaume Bitterhoff

A La Ciutat Lleida avui donem a conèixer una saga de novel·la de fantasia èpica infantil que s’ha creat a Lleida. El seu autor és Jaume Bitterhoff, que fa anys va començar a crear una sèrie de personatges i ubicacions que conformen l'univers de Isla Infantia que es recull en un total de cinc novel·les i que avui ens presenta el primer volum Arena en el bosque. Els llibres utilitzen una tipografia i tenen una maquetació que faciliten la lectura als nens i nenes amb dislèxia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat esportiva, amb David Bachiller, amb qui comentem els partits del cap de setmana, amb més protagonisme dels temes extraesportius que el que passa sobre el terreny i les pistes de joc. Seguim amb l'actualitat esportiva que ens porta la Cèlia Bujaldón, que avui ens presenta la fisioterapeuta Silvia Hill i seguim coneixent lleidatans il·lustres de la mà de Jesús Brufal.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Sílvia Hill, serveis de fisioteràpia amb valors solidaris

La Cèlia Bujaldón ens presenta avui la Sílvia Hill, que es fisioterapeuta i té un centre a Mollerussa. Aquest mes de desembre tenia previst un calendari d’activitats per celebrar l’aniversari del centre però la situació actual ha obligat a traslladar aquestes propostes al proper mes de gener. En conversa amb La Ciutat Lleida parla sobre els beneficis de la fisioteràpia en la pràctica de l’esport, sobretot per prevenir malalties i també explica el valor solidari que aporta, destinant una part del que els clients paguen al seu centre per a sessions de fisioteràpia per als usuaris de l’Associació Talma.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Arriben els Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich, que avui ens porta a viatjar a l'hemeroteca per conèixer el tractament que la premsa ha fet als avistaments d'ovnis. Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest dimecres ha arrencat la vacunació infantil contra la covid-19 i ho ha fet amb un balanç "excel·lent". Entrevistem el periodista i escriptor Rafel Nadal, que presenta la seva darrera novel·la "Quan s'esborren les paraules" (Columna), tancant amb aquest llibre la trilogia familiar. I passa pels micròfons de La Ciutat la cantautora lleidatana Ares Gratal amb el seu primer treball discogràfic "Impronunciable" que presentarà el proper dijous 23 de desembre a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida. Tanquem el programa amb l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La cantautora Ares Gratal debuta amb el disc "Impronunciable" que presentarà el dia 23 a l'Auditori Enric Granados de Lleida

El proper dijous 23 de desembre la cantautora lleidatana Ares Gratal presenta el seu primer treball discogràfic "Impronunciable" a l'Auditori Enric Granados de Lleida. Un treball que abans de l'estiu ens va explicar als micròfons de La Ciutat Lleida i que ara ja és una realitat. Enregistrat a Berlin amb múltiples col·laboracions arriba ara a Lleida per presentar-lo en directe. Ho ha fet al pub Antares i també a Vielha i anima a tothom a gaudir de la seva proposta en el concert que farà a l'Auditori i que, segons afirma, "tindrà sorpreses".

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Mercè Gomà, responsable de màrqueting del Grup Nufri, promotor de la plataforma #EllesSondAquí que demà celebra a Lleida la III Jornada Comunicació, Dona i Esport. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Donem la benvinguda a Índibil i Mandoni amb en Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu de la Vella i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem avui el projecte audiovisual "TechnoCrafts" que tres estudiants de la Universitat de Lleida han presentat a la Setmana del Talent Audiovisual. En parlem amb la Marina Ruiz, una de les estudiants. Parlem amb el fotògraf Toni Prim del nou calendari 2022 de la col·lecció Ars Fugit de Pagès Editors i de l'exposició Encreuaments del Museu Morera, que inclou més de 70 obres de la Col·lecció Nacional de Fotografia i Art Contemporani. L'actualitat de la restauració amb el xef Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.