PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, situació epidemiològica, amb Lleida entrant en la 5a onada, segons adverteixen els sanitaris. L'agenda del cap de setmana. Coneixem l'entitat assitencial To2 Cuida2. L'historiador Enric Sabarich ens porta un nou misteri sota zero, avui per parlar de la presència de gegants a les comarques de Lleida partint de la troballa d'uns esquelets sota el dolmen d'Oren, a Prullans, a la Cerdanya lleidatana. Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Es mantenen les restriccions per Setmana Santa alhora que augmenta la mobilitat. Al Pirineu de Lleida es preveu una ocupació turística superior al 80 per cent, ho explica Juli Alegre del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Torna a Lleida la mostra Dinosaurs Tour. Obrim una finestra al món per viajar al cor d'Europa amb Joan Ramon Zaballos, que ens parla dels atractius de Bèlgica i Luxemburg. Actualitat del món audiovisual i estrenes de cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb el periodista i escriptor Xavier Bosch, que aquesta tarda presenta al Cafè del Teatre la seva darrera novel·la "La dona de la seva vida". L'espai bones herbes amb el naturòpata Albert Rami i amb en Joan Ramon Gonzçalez avui coneixem el carrer Menàrguens de Lleida i també aquest municipi de la comarca. L'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Balanç del primer cap de setmana amb aixecament del confinament comarcal, amb molt bona assistència a les pistes d'esquí del Pirineu de Lleida, ens ho explica Gemma Tost, directora comercial d'Espot i Port Ainé. Actualitat esportiva amb David Bachiller i coneixem el músic Bruno De Fabriziis que ens presenta el seu projecte Mama Dousha amb la publicació del disc "Dos peces de fruita". L'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Pugen els indicadors epidemiològics a la província de Lleida just abans del primer cap de setmana d'aixecament de la mobilitat comarcal. Alguns municipis han pres mesures com és el cas de la Seu d'Urgell, en parlem amb l'alcalde Jordi Fàbrega. Agenda cultural. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem del Festival Lleida Poesia 2021 i ens apropem fins a Berlín per conèixer l'artista lleidatana Ares Gratal. Als petits plaers la Marta Romera ens treu de dubtes sobre què és el Nutriscore i per què ha aixecat tanta polèmica entre el col·lectiu nutricionista. Actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Carles Vega, director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida que ens comenta l'evolució de la covid19 a les aules, la previsió de cara al nou curs amb l'inici de les preinscripcions escolars aquesta setmana i el nou mapa d'infantil i primària a la ciutat de Lleida com a novetat. Remeis naturals amb Albert Rami i propostes literàries amb Marta Planes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Juli Alegre, cap de promoció i màrqueting del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida que ens comenta què suposa per al sector l'aixecament del confinament comarcal i les previsions per a les properes setmanes. Amb el fotògraf Toni Prim comentem de quina manera podem optimitzar les imatges que aquests dies captem amb la floració dels camps. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Des d'avui s'aixeca el confirnament comarcal per a les bombolles de convivència i avui s'inicia la temporada d'esports d'aventura, en parlem amb Flòrido Dolcet, president de l'Associació d'empresaris d'esports d'aventura del Pallars Sobirà. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Jesús Brufal ens aproxima a la trajectòria de la lleidatana Aurèlia Pijoan i l'agenda del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Donem un cop d'ull a l'agenda del cap de setmana. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i acabem el programa amb Postureig de Lleida.

LO MÁS