PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem l'agenda cultural del cap de setmana a Lleida i comarques. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich, que avui ens parla del Sant Crist de Balaguer i tanquem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem la implantació del cotxe elèctric en el sector de l'automoció, en parlem amb Alfonso Lamolla, cap de vendes del concessionari Kia Callesa Lleida, que a més ens parla de l'últim model KIA EV6 que recentment han presentat a Lleida. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recomanacions literàries de la Marta Planes, a més de donar un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

El cotxe elèctric guanya protagonisme en el sector de l'automoció

Cada cop som més conscients que el futur de la indústria automobilística passa per reduir la seva empremta de carboni i avançar cap a models de producció i transport de zero emissions. D’uns anys cap aquí, el cotxe elèctric ha guanyat un protagonisme cada cop més gran i és cap aquí on miren les marques. Avui a La Ciutat Lleida parlem amb Alfonso Lamolla, cap de vendes de Kia Callesa Lleida que ens parla dels cotxes elèctrics, del nou model KIA EV6 i de com tancarà l'any el sector.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Què és i què fa l'Institut Municipal d'Ocupació de Lleida?

A La Ciutat Lleida entrevistem David Melé, regidor a la Paeria d'Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l'Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí de Lleida. Parlem sobre els programes, formacions que s'hi fan i projectes que es podran tirar endavant el proper d'any d'acord també amb l'aprovació recent del pressupost per al 2022.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

El Fòrum DATAGRI reuneix aquesta setmana a Lleida més de 700 experts en transformació digital agroalimentària

Lleida acollirà els dies 25 i 26 de novembre l'esdeveniment de referència del sud d'Europa per a l'impuls de la transformació digital en el sector agroalimentari. Fins al moment s'hi han inscrit més de 700 persones que participaran presencialment i digitalment en les dues jornades que analitzaran les principals innovacions i tendències en matèria de digitalització aplicada al cultiu, la transformació i la comercialització en la producció agrària i ramadera. A La Ciutat Lleida n'hem parlat amb Jaume Bernis, representant del sector porcí de JARC i COAG i membre de l'equip de treball de DATAGRI.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem d'esport femení, avui la Cèlia Bujaldón ens presenta l'Elisabeth Mas, entrenadora de patinatge artístic del Club Patí Bordeta i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda de propostes per aquest cap de setmana. Una setmana més l'historiador Enric Sabarich ens porta els Misteris sota zero i acabem el programa amb l'actualitat de la setmana amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcalde de Maials David Massot que ens parla de les novetats que presenta enguany la 24a edició de la Fira de l'Oli Verd que es celebra aquest cap de setmana. Els petits plaers, amb la dietista Marta Romera que avui ens fa reflexionar sobre els prejudicis que sovint tenim sobre les persones en funció del cos que tenen. Actualitat audiovisual amb Miki de Santiago.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Elisabeth Mas: "Després d'uny dur sense pavellons ni pistes, estic contenta de com hem acabat la temporada"

La Cèlia Bujaldón ens presenta avui a l'Elisabeth Mas, entrenadora de patinatge artístic del Club Patí Bordeta. En aquesta entrevista a La Ciutat Lleida, l'Elisabeth explica que malgrat les dificultat de la pandèmia en quant a la manca d'espais i instal·lacions per entrenar, el club ha tancat una bona temporada i ha pogut participar en diferents competicions de la provincia de Lleida, de Catalunya i també a nivell estatal. Comenta també l'evolució del patinatge artístic, en quant a aprenentatges i preparació física però també a la inclusió dels nens en la pràctica d'aquest esport.