Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Juan Diego Guerrero presenta des de Barcelona 'Noticias Fin de Semana'

Una hora d'informació a les 7 del matí i una altra de les 2 de la tarda

ondacero.es |  | 03/05/2011

Catalunya decideix

Catalunya decideix / ondacero

A les 7 del matí l'equip d'informatius d'Onda Cero es posa a treballar per oferir una àmplia cobertura de la jornada electoral d'aquest diumenge. A aquella hora comença l'emissió de l'informatiu 'Noticias Fin de Semana', amb Juan Diego Guerrero. Ell serà l'encarregat de pilotar un equip de professionals repartits per diferents punts del territori.

Onda Cero estarà present als col·legis electorals on voten els principals líders polítics catalans que aspiren a la presidència de la Generalitat. Durant tot el matí s'oferirà puntual informació d'aquestes votacions als diferents butlletins horaris.

A partir de les 2 de la tarda, Juan Diego Guerrero presentarà un especial 'Noticias Fin de Semana' dedicat en gran part a aquesta cita electoral catalana. Serà el moment de resumir tot el que hagi passat durant el matí del 28N. Amb els sons del matí i les valoracions de cada un dels líders polítics. A més, a aquella hora ja s'oferirà la primera xifra de participació des del centre de dades instal·lat al Parlament de Catalunya.