NUESTRA EMISORA

Tota la programació d' Onda Cero Girona

A Onda Cero Girona comencem el matí amb el butlletí informatiu de les 8:20, on comentem les noticies més destacades de les comarques gironines. I a les 12:30 tornem amb La Ciutat, el programa presentat i conduït per Jordi HernàndezMarta Avellaneda, que recull tota la informació de la nostra província. En aquest programa entrevistem a personatges molt diferents, des de historiadors, polítics i cuiners fins a metges i artistes. A La Ciutat tots els gironins hi tenen cabuda.

ondacero.es

Girona | 19.07.2011 10:46

Els dilluns és dia d'història. A un quart de dues del migdia en Quim Torra, historiador que ens guia pels carrers de girona plens de llegendes i mites.

Els dimarts l'Andreu Garriga, advocat, dona consells sobre temes polèmics de lleis i de dret. I a tres quarts de dues el doctor Carreras Fígols expert en endocrinologia, explica de manera amena enfermetats corrents en aquest camp i dona consells casolans per tractar-los.

Els dijous és dia de gastronomia. En Pere Mià, del restaurant Can Mià, explica qüestions sobre l'hort i temes d'actualitat, juntament amb el periodista Paco Baso.  I a un quart de dues, la tertúlia alRestaurant Asador Can Manolo, amb diferents personalitats del món gastronòmic.

I el divendres volem suavitzar l'entrada del cap de setmana. A un quart de dues en Marc Ciurana parla sobre el teatre i a tres quarts de dues el crític Enric Bautista parla sobre les estrenes de cinema pel cap de setmana.

Ens podeu escoltar al 90.4 FM per tota la província i des d'aquesta pàgina per la resta del món.