Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Onda Cero Catalunya organitza l'acte

El Consorci i Onda Cero premien la tasca de les ONG de la ciutat de Barcelona

El proper divendres 29 de novembre Onda Cero Catalunya celebra l'acte de lliurament del Premi Ciutat Solidària amb el patrocini del Consorci de la Zona Franca per reconèixer la tasca social de les ONG's i entitats de casa nostra que treballen en l'àmbit de la solidaritat, la cooperació o l'ajuda als col·lectius més desfavorits.

Onda Cero | Barcelona
| 19/11/2013
'Premi Ciutat Solidària' a la tasca de les ONG de Barcelona

'Premi Ciutat Solidària' a la tasca de les ONG de Barcelona / Onda Cero

Des de l'Hotel Espanya de Barcelona (c/ Sant Pau, 9) oferirem a les 13h la retransmissió en directe del lliurament dels guardons, i a més el programa 'La Ciutat' amb Albert Lesan emetrà una edició especial de 12:30h a 14h amb entrevistes als convidats, guanyadors i patrocinadors del premi. Divendres coneixerem el nom de l'entitat guanyadora del premi, que rebrà un premi en metàl·lic, i de l'entitat guanyadora de l'accèsit, que obtindran una campanya de comunicació i difusió de les seves activitats a l'emissora de ràdio.

Els dos guardonats seran escollits entre les més de 50 entitats que al llarg de la temporada han participat dins l'espai setmanal 'Ciutat Solidària' que s'emet els dimecres a les 13h dins del programa 'La Ciutat' d'Onda Cero Barcelona, amb Albert Lesan i Mònica Günther. Precisament, els dos locutors seran els encarregats de conduir l'acte lliurament dels premis on, a més dels guanyadors, intervindran el delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Jordi Cornet, i el director d'Onda Cero Catalunya, Francesc Robert i Agell.