FUTBOL - SUPERCOPA D'ESPANYA

Barça - R.Societat i R.Madrid - Athletic Club a les semifinals de la Supercopa d'Espanya

En una edició que torna a Espanya per culpa del coronavirus, la Supercopa enfronta els dos 'grans', campió i subcampió de lliga, amb els dos finalistes de Copa, que encara no té campió i és pendent de resoldre's. En categoria femenina el sorteig ha emparellat, per aquestes semifinals, Barça - Atletic de Madrid i Logroño - Llevant.

Gerard Sanz

Barcelona | 17.12.2020 16:46

F.C Barcelona
F.C Barcelona | Efe

El sorteig de les semifinals de la Supercopa d'Espanya, que es disputarà del 13 al 17 de gener a Andalusia, ha emparellat el Barça amb la Reial Societat i el Reial Madrid amb l'Athletic Club. La primera en disputar-se serà la del conjunt blaugrana, un Barça - Reial Societat que es disputarà el dimecres 13 a l'estadi Nuevo Arcángel de Còrdova. El Reial Madrid - Athletic Club serà l'endemà, dia 14 de gener, a La Rosaleda de Màlaga.

Estava previst que l'Aràbia Saudita fos la seu d'aquesta Supercopa, com ja ho va ser l'any passat, però tenint en compte la impossibilitat de rendibilitzar els ingressos de taquillatge s'ha decidit que es disputi a terres andaluses.

També s'han sortejat els emparellaments de la Supercopa d'Espanya Femenina, un sorteig que ha emparellat el Barça amb l'Atlètic de Madrid i el Llevant amb el Logroño. Aquesta serà la primera semi el dia 12, i l'endemà culers i matalasseres s'enfrontaràn a l'Estadi Juegos del Mediterraneo d'Almeria. La final serà el dia 16 també a l'estadi almerienc.