Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

AMB STM SEGURIDAD

Setmana de la Seguretat a la Llar a Onda Cero Catalunya

La Setmana de la Seguretat d'Onda Cero Catalunya està patrocinada per STM Seguridad, una empresa que ofereix solucions integrals per a la protecció de l'habitatge desocupat. David Rodado, Director Comercial d'STM Seguridad, ens dona les claus per mantenir la seguretat a les nostres propietats.

ondacero.es
  Barcelona | 19/11/2019
Setmana de la Seguretat amb STM

Setmana de la Seguretat amb STM / ondacero.es

Amb el patrocini de STM Seguridad

Setmana de la Seguretat amb STM

SETMANA DE

Amb 3€ al dia i una app, pots protegir casa teva dels 'okupes'

Ha tingut mai un problema amb la porta de casa? Creu que podrien haver intentat entrar a la seva llar? Doncs avui en David Rodado ens porta la solució a qualsevol possible okupació o intrusió. Ell és director d'STM Seguridad, una empresa catalana que instal·la portes anti-okupació, fins i tot controlades a través d'una app.

Setmana de la Seguretat amb STM

SETMANA DE

Per només 3€ al dia, et pots protegir dels 'okupes'

Avui, a La Brúixola, hem parlat de l'enorme problema que podríem tenir si ens 'okupen' la nostra segona residència. Moltes famílies no pensen en que cal protegir aquesta llar. Per no tenir sorpreses, l'empresa STM Seguridad ens ofereix una porta d'alta protecció que ens permetrà viure amb tranquil·litat. Parlem de tot plegat amb Juan José Lallave, CEO d'STM Seguridad.

Setmana de la Seguretat amb STM

SETMANA DE

Setge als delinqüents que 'okupen' pisos de manera il·legal

Avui, a La Brúixola, hem parlat de la problemàtica dels pisos okupa. Un fet que es fa notar, per exemple, al districte de Ciutat Vella, a Barcelona. És en aquest punt de la ciutat on hi treballa intensament STM Seguridad. Parlem de tot plegat i de les solucions a les okupacions il·legals amb Juan José Lallave, CEO d'STM Seguridad.