PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 14/01/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Mercedes Conde hem parlat del pianista Lluís Rodríguez Salvà.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Parlem de música amb el Palau 11/11/2019

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Joan Oller hem parlat de l’Oratori de Nadal de Bach.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Parlem de música amb el Palau 15/11/2019

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Joan Oller hem parlat del Cor de Cambra del Palau.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Parlem de música amb el Palau 04/10/2019

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Joan Oller hem parlat d'Esa-Pekka Salonen i la Philharmonia Orchestra.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Parlem de música amb el Palau 08/11/2019

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Joan Oller hem parlat de Leonidas Kavakos.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Parlem de música amb el Palau 31/10/2019

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Joan Ollé hem parlat de la pianista Beatrice Rana.

A ONDA CERO CATALUNYA

Parlem de música amb el Palau

Quina és la maledicció de la novena simfonia que va afectar diversos grans compositors? Com es transmet en la música de Mahler la malaltia que el va dur a la mort? Què podem conèixer de la història de Catalunya a través de la seva música coral? Aquestes són només algunes de les preguntes a les que dona resposta aquest espai de La Ciutat d'Onda Cero Catalunya en col·laboració amb el Palau de la Música.