PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 14/04/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Joan Oller parlem del concert de Les Siecles & Roth.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 06/04/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Joan Oller parlem de les simfonies de Shumann.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 24/03/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Joan Oller parlem de la Passió de Bach.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 19/03/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Joan Oller parlem dels concerts de Brandenburg a càrrec del grup Cafè Zimmermann.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 20/01/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Mercedes Conde hem parlat de Cosmos Quartet i el violoncel·lista Lluís Claret.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 15/01/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Mercedes Conde hem parlat del tenor Javier Camarena.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 14/01/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Mercedes Conde hem parlat del pianista Lluís Rodríguez Salvà.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Parlem de música amb el Palau 11/11/2019

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Joan Oller hem parlat de l’Oratori de Nadal de Bach.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Parlem de música amb el Palau 15/11/2019

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Joan Oller hem parlat del Cor de Cambra del Palau.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Parlem de música amb el Palau 04/10/2019

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de a Música Catalana, avui amb Joan Oller hem parlat d'Esa-Pekka Salonen i la Philharmonia Orchestra.