Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Animals exòtics que es mengen a Colombia i la Xina

Sabies que a Colombia es mengen "Hormigas culonas"? o que depenent de a quina part de la Xina estiguis visitant els gossos poden ser animals de companyia o un plat típic?

ondacero.es
   | 30/06/2020

No tots els països mengen els mateixos animals, avui coneixem animals que és habitual veure'ls als menús dels restaurants de Colombia i de Xina.

Angélica Triana i en Charlie Yezhou ens parlen de quins animals es poden trobar com un plat típic en els seus països d'origen.

Crida especialment l'atenció que siguin una delícia les "hormigas culonas" o per exemple que es mengin els ous de les iguanes.

O que per exemple a la xina es poden comprar cavallets de mar o estrelles de mar dissecades ja que es fan servir per la medicina tradicional.

On es poden comprar aquests animals dissecats i quines aplicacions tenen ens ho explica en Charlie, juntament amb quines zones són les que mengen animals més exòtics

Ens ho expliquen al Nits de Ràdio.