GENTE VIAJERA CATALUNYA

La cuina llatinoamericana que triomfa a l’Àsia

El xef veneçolà Ricardo Chaneton està revolucionant la cuina asiàtica amb les seves aportacions de cuina llatinoamericana. El seu restaurant Mono ha aconseguit entrar en el top 50 dels millors restaurants del continent asiàtic

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 08/05/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Aquesta setmana us expliquem els detalls dels premis Alimara de Turisme, que concedeix anualment el CETT, recorrem les regions més fredes del planeta amb la periodista Fulvia Nicolàs, autora del llibre ‘Zugunruhe’. Avui també ens acompanya l’artista Yago Hortal, que acaba d’inaugurar exposició viatgera a Can Framis; amb ell, visitarem els escenaris que l’han marcat com a artista, des de Los Ángeles a Berlín. I viatjarem a Hong Kong per entrevistar al xef veneçolà Ricardo Chaneton, propietari del primer local de cuina llatinoamericana inclòs entre els 50 millors restaurants d’Àsia.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 01/05/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Aquesta setmana us hem donat detalls de l’adaptació de la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona que permetrà acollir més vols de llarga durada i amb avions més grans. Justament, la setmana en què l’aerolínia Level, del grup IAG, ha anunciat un trajecte directe Barcelona-Cancun per a aquest estiu.

També hem entrevistat un dels millors forners del món: Jordi Morera, que ens ha donat els secrets d’un bon pa. Hem recorregut Girona de la mà dels directors del documental ‘Nou set dos’ que explica la vinculació de la música electrònica amb el creixement cultural i turístic de la zona als anys vuitanta. I entrevistem Óscar Santos, president de l’Asociació Nacional d’Empreses de Turisme Actiu per parlar de la reactivació del turisme de natura.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 24/04/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Aquesta setmana a Gente Viajera Catalunya repassem la situació de les restriccions a la comunitat després de l’anunci per part del Procicat de la suspensió del confinament comarcal. Entrevistem l’alcalde de Salou i president del Patronat de Turisme, Pere Granados, perquè ens expliqui com es prepara el municipi per a l’obertura de la temporada d’estiu, amb la gastronomia i els protocols anti-covid com a protagonistes.

Al nostre espai de grans viatgers entrevistem al fotoperiodista i escriptor Jordi Esteva.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 17/04/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Aquesta setmana a Gente Viajera Catalunya repassem la situació de l'hostaleria i el Turisme en aquest entorn de restriccions, com venim fent darrerament. Avui ens situarem a Lleida, amb Josep Castellarnau, president de la Federació d’Hostaleria de la capital del Segrià. Viatjarem a Tailàndia, una de les destinacions que acaba d’anunciar que s’obre als turistes vacunats, assaborirem les millors escalopes d’Espanya i entrevistarem al viatger Javier Peña, defensor del turisme sostenible.

GENTE VIAJERA CATALUNYA

Les millors rutes d’art urbà de Barcelona i Madrid

L’art urbà s’està sofisticant en els darrers anys i ja son moltes les ciutats del món que tracten de preservar aquest llegat i diferenciar-lo d’actes incívics. A Gente Viajera Catalunya fem un recorregut per l’art urbà de Barcelona i Madrid

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 10/04/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Aquesta setmana analitzem l’impacte del retorn del confinament comarcal al sector del Turisme. Ho fem amb Manel Casals, Secretari General de la ConfeCat, la Confederació Empresarial d'Hostaleria i Restauració de Catalunya. Repassem les millors rutes per descobrir l’art urbà de Madrid i Barcelona, de la mà d’Hugo Smith, cofundador d’Estudio34 i creador d’una iniciativa per indexar aquestes creacions artístiques a l’aire lliure. A l’espai de ‘Grans viatgers’, connectem amb Colòmbia per escoltar la història de Daniel Restrepo, un veterinari que lluita per preservar els espais naturals de la selva.