Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

DG. 06:00 | #ENBONESMANS

EN BONES MANS

En bones mans amb Carles Aguilar és el programa de salut d'Onda Cero Catalunya, que tracta de manera especialitzada els temes que interessen a un ampli i creixent sector d'audiència sensibilitzat per la salut, l'educació sanitària i la qualitat de vida.

ondacero.es
  Barcelona | 29/04/2019
En Bones Mans amb Carles Aguilar

En Bones Mans amb Carles Aguilar / ondacero.es

Cada cap de setmana, podeu gaudir d'un estil radiofònic amb personalitat pròpia que incorpora tots els continguts que enriqueixen la filosofia del programa, basada en criteris de rigor informatiu i proximitat; sempre mantenint un alt índex de credibilitat mitjançant la col·laboració d'un ampli planter de professionals especialitzats en cadascuna de les temàtiques seleccionades.

Una de les premisses del programa és la comunicació amb l'audiència mitjançant diferents vies d'accés: telèfon, contestador automàtic, correu electrònic, Internet i entrevistes al carrer. Podràs escoltar En bones mans cada diumenge de 06:00 a 08:00h amb Carles Aguilar.

Contacta amb En bones mans

Telèfon: 93.343.54.20

Correu electrònic: enbonesmans@ondacero.es

Facebook: CarlesAguilarPeriodistaRadio

Twitter: @En_Bones_Mans

En Bones Mans amb Carles Aguilar

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 28/04/2019

Iniciem el recorregut del programa parlant amb la Dra Rosa Ros, Presidenta de la Societat Catalana de Contracepció, sobre les mesures més adients per tenir una sexualitat segura i quins son els mètodes de contracepció que hem d’utilitzar. Després, Carles Aguilar, Director de En Bones Mans, conversa amb el Dr Ramón Cugat, especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia, i capdavanter a Espanya pel que fa a la medicina regenerativa, factors de creixement i cèl·lules mare, sobre les lesions i tractaments que pateix el sistema múscul-esquelètic. El següent contingut el desenvolupem amb la Maria José Alonso, Farmacèutica i Fundadora de la Societat Espanyola de Fitoteràpia. Expliquem com es pot tractar el refredat comú i la seva variada simptomatologia a través de la fitoteràpia amb remeis i teràpies naturals i acabem el programa amb el Dr Humberto Loscertales, Director de Medicentre, comentant les diferents eines terapèutiques que tenim al nostre abast per tractar i combatre els diferents processos degeneratius del nostre organisme fent especial èmfasi en el dolor d’esquena.

En Bones Mans amb Carles Aguilar

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

Incidències durant el viatge

Si a l'anterior espai de consum vam donar consells i recomanacions per contractar viatges i serveis turístics de cara a la Setmana Santa, avui volem parlar dels drets que tenim si patim incidències durant el viatge amb la Elizabeth Abad, directora de l'Agència Catalana del Consum. Aclarim ens quins casos podem reclamar si ens hem trobat amb problemes de retards, cancel·lacions, incompliments de les condicions que havíem contractat...

En Bones Mans amb Carles Aguilar

EL PROGRAMA DE SALUT, EDUCACIÓ SANITÀRIA I QUALITAT DE VIDA D’ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 21/04/2019

Si a l'anterior espai de consum vam donar consells i recomanacions per contractar viatges i serveis turístics de cara a la Setmana Santa, avui volem parlar dels drets que tenim si patim incidències durant el viatge amb la Elizabeth Abad, directora de l'Agència Catalana del Consum. A continuació entrevistem al Dr Eric Freire, Neuròleg, sobre la segona fase de l'únic estudi clínic d'Europa per a pacients amb malaltia de Parkinson amb demència associada. El següent contingut fa referència a la medicina regenerativa i les diferents eines terapèutiques que s'utilitzen per tractar bàsicament l’artrosi i les seves manifestacions amb el Dr Humberto Loscertales, Director de Medicentre. Després ens retrobem amb el dr Rafel Guayta, assessor mèdic del programa, que ens explica com el consum de cànnabis pot acabar afectant-nos a nivell neurològic amb trastorns mentals greus, especialment als consumidors habituals. I finalment Carles Aguilar parla amb el dr Antonio Collado, Director de Barnadolor, sobre la fribromiàlgia, una malaltia reumatològica que es caracteritza pel dolor crònic generalitzat durant més de tres mesos que acostuma a estar localitzada en l'aparell locomotor. Aquesta patologia pot manifestar-se a qualsevol edat, però, és molt més prevalent en les edats mitjanes de la vida i es considera la causa més freqüent de dolor musculesquelètic.