Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El Zoo de Barcelona reobre després del confinament

El dijous passat, el Zoo de Barcelona obria portes després del confinament i a més, amb nous protagonistes, les cries que han nascut durant aquest aïllament de més de mitja dotzena d'espècies. Algunes d'elles, inclús, en perill d'extinció en estat salvatge. Alguns d'aquests naixements són l'òrix blanc, la gasela dama o els primats.

Mónica Günther
 |   | 29/06/2020

No sabem si hi haurà un baby boom a la societat però al zoo, aquest confinament ha portat molt bones notícies. No només pels animals, també per a la vegetació que ha crescut gràcies als índexs baixos de contaminació. Aquest cap de setmana ha recuperat també les visites, reduïdes i amb estrictes mesures de seguretat però mica en mica, recuperant certa normalitat. N’ha parlat a La Ciutat el director del Zoo de Barcelona, Sito Alarcón.