LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Roger Pallarols: “Tots hem de fer sacrificis per la Covid, però els restauradors portem gairebé un any”

Aquest dilluns és el primer dia de relaxament de les mesures restrictives a Catalunya. A banda del confinament que passa a ser comarcal, un dels que se’n beneficien són els bars i restaurants que veuen com s’amplia lleugerament els horaris d’obertura. En parlem amb en Roger Pallarols, director del Gremi de Restauració de Barcelona.

Jaume Mas

Catalunya | 08.02.2021 20:23

La restauració amplia una hora més al matí l’obertura per servir esmorzars i ja poden obrir fins a dos quarts d’onze. També l’horari de dinar passa a ser fins a dos quarts de 5 de la tarda. Unes mesures que no afecten als horaris de sopar que es veuen afectats encara pel toc de queda. El sector de moment, veu en positiu l’ampliació però encara les veu insuficients. Segons Roger Pallarols el sector porta molts mesos fent sacrificis i demanen una solución que no passi per més pèrdues sense guanys.