Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Distinció per la divulgació de les TIC

‘La Brúixola', Premi Excel·lència del COETTC

El programa 'La Brúixola' d'Onda Cero Catalunya ha estat distingit amb el Premi Excel·lència a la Comunicació i Divulgació de les TIC, en la categoria de ràdio, en el marc de la 13ª Diada de les Telecomunicacions celebrada al CosmoCaixa de Barcelona. El premi, atorgat pel Col·legi d’Enginyers de Telecomunicacions de Catalunya (COETTC), destaca l’esforç del programa en la comunicació i la divulgació de les noves tecnologies.

Onda Cero | Barcelona
| 01/10/2014
La Brúixola: Víctor Bottini, Xavier Casanovas, Robert Calvo, Talía Nieto, Xavier Abelló.

La Brúixola: Víctor Bottini, Xavier Casanovas, Robert Calvo, Talía Nieto, Xavier Abelló. / Onda Cero

Respecte a les altres categories, els Premis Excel·lència als mitjans de comunicació han distingit el programa 'Generació Digital' (TV3), el diari ARA i el portal Vilaweb per la divulgació de les TIC en televisió, premsa i internet.

El programa 'La Brúixola', que des d'aquest setembre presenta Robert Calvo, s'emet de dilluns a divendres de 20.30h a 22h amb l'objectiu d'acostar les claus de l'actualitat de Catalunya. Coincidint amb la seva quarta temporada, 'La Brúixola' ha ampliat el seu horari d'emissió a tots els dies de la setmana i ha renovat els seus continguts, amb noves seccions i col·laboradors. El programa fa cada dia un repàs a l'actualitat de Catalunya amb cròniques, entrevistes, debats, tertúlies, reportatges o connexions en directe. A més, el dilluns s'aprofundeix en la informació econòmica amb Víctor Bottini; els dimecres, s'analitza l'actualitat política amb el cap d'Informatius i Continguts d'Onda Cero a Catalunya, Xavier Casanovas; i els dijous, Estefanía Pino i Talía Nieto aixequen el teló de la cultura. Els divendres, els sons de la setmana amb Xavier Abelló.

A banda dels mitjans de comunicació, durant la Diada també s'ha premiat empreses i institucions que hagin destacat per la implantació de les noves tecnologies de la informació durant aquest any. Enguany, el COETTC ha distingit a la consultora multinacional Everis i a Grupo Unireg, dedicat a la formació e-learning, amb el Premi Excel·lència en la categoria 'Empresarial'. Pel que fa a la categoria 'Innovació tecnològica' el guardó ha estat per a l'Institut Català de la Salut.

A l'acte de lliurament dels Premis Excel·lència 2014 hi han estat presents el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig; el president de PIMEC, Josep González; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; el president del CAC, Roger Lopaccher; i el degà del COETTC, Ferran Amago.

Durant la Diada s'ha parlat de les smart cities, la privacitat a internet, la indústria dels videojocs o el paper de les noves tecnologies en la formació, la salut i la superació de la crisi econòmica.