MÁS DE UNO CARTAGENA, CON DÁMARIS OJEDA
Temas
Tiramisú
Con Javier Ruiz Taboada
En la Onda 04/07/2023
Hemos cogido por el pasillo a Marisol Parada, productora de Más de Uno, para que nos cuente cómo hace ella el Tiramisú, que había rumores de que lo hace riquísimo. El Borrascas sigue con el calor y las tormentas, lo normal en esta época y hemos fichado a Sinacio para que nos hable de la vida y de lo que le dé la gana, porque es un crack.
SE NOS VA LA OLLA
El secreto de un buen Tiramisú
El chef, Quique Rodríguez nos explique como preparar el mejor Tiramisú. Un postre con origen en la región del Véneto que el próximo 21 de marzo celebra su día mundial.
con david de jorge
Las recetas de Robin Food: Tiramisú 'Barry White', a sexual & marvelous dessert
Robin Food nos enseña en Más de uno a preparar su receta de tiramisú 'Barry White', a sexual & marvelous dessert. Además, responde a las dudas culinarias de los oyentes, como por ejemplo, cómo hacer un codillo jugoso. Por otro lado, Carlos Alsina somete a David de Jorge a un test sobre Barry White.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
Tiramisú o crema catalana, qui guanya?
A La Ciutat amb Mònica Günther, el xef Davide Tenconi ens fa una comparativa entre el tiramisú italià i la crema catalana.
LES HISTÒRIES DE LA VIDA
La Brúixola 05/06/2019
Avui hem berenat amb l'escriptor Federico Moccia, que acumula diferents bestsellers parlant de temes relacionats amb l'amor. Ara, hi torna amb una novel·la titulada 'Mil nits sense tu', i que és la segona part i última de l'obra predecessora. Per això hem dedicat el programa a Itàlia, preguntant a les persones que ens escolten que ens expliquin què és el millor de la gastronomia del país veí. La pasta i la pizza guanyen per golejada. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista a la secretària general de Medi Ambient de la Generalitat.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
Com fer un Tiramisú de Panettone amb només 5 ingredients
El xef italià de La Ciutat, Davide Tenconi, ha explicat avui què fer amb les restes dels menjars de Nadal: des de pasta al forn, passant per peix marinat fins a vinagreta de cava per les nostres amanides. I per acabar-ho d’arrodonir, el postre: tiramisú de panettone.
EL MECÁNICO DE LAS PALABRAS, CON ANTONIO ILLÁN
¿Cuál es el origen del tiramisú?
Conocemos de dónde proviene el tiramisú y las diferentes teorías y leyendas sobre su origen y el de su nombre con nuestro experto Antonio Illán, el Mecánico de las palabras.