Temas

restauració

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

La Festa de la Gastronomia, el Turisme i el Comerç, un homenatge als sabors de mar i de territori

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Jordi Gasol, president del Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, que ens comenta els darrers preparatius per a la Festa de la Gastronomia, el Comerç i el Turisme que es celebrarà el proper dimecres 24 d'abril. Un tast i un sopar amb un important pes dels productors locals que han elaborat diversos plats elaborats per diferents restauradors.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Grup Redbar 24h respon a les crítiques de la ministra Yolanda Díaz als horaris dels restaurants

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Felipe Alayeto, fundador i president executiu del Grup Redbar 24h, amb qui comentem les declaracions de la vicepresidenta segona i ministra de Treball Yolanda Díaz sobre la reducció de la jornada laboral i l'exemple que va posar sobre els horaris de la restauració. Unes declaracions que han despertat crítiques entre part del sector de l'hostaleria i la restauració.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Les xatonades, grans protagonistes del Carnaval gastronòmic de Vilanova

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Joan Martínez, gastrònom i director del restaurant Mas Roquer, que trobem al complex del parc de vacances de Vilanova Park i que ens parla de l'apartat gastronòmic de la festa de Carnaval amb les xatonades com a grans protagonistes, però que en aquesta època de l'any conviuen també amb les calçotades.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Grup redbar, la revolució en el servei de restauració continuada i reconegut com a concepte més innovador d'Espanya

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Felip Alayeto, fundador i president executiu del Grup redbar 24h, pioners en el servei de restauració continuada que han estat premiats com a concepte més innovador d'Espanya per part de l'Associació de Marques de Restauració, integrada per una quarantena de companyies que aglutinen unes 150 marques de restaurants. Parlem d'aquest nou concepte que neix a Vilanova i que ja ha arribat fins a la plaça Espanya de Madrid amb un nou concepte de servei, que complementa l'oferta gastronòmica: la biblioteca nocturna.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevistem Paco Cerdà, president de Turisme de Lleida, que ens parla de la campanya sobre civisme i respecte que s'ha iniciat aquest estiu al centre de Lleida per fomentar la convivència entre veïns, establiments de restauració i oci nocturn. El fotògraf Toni Prim ens parla sobre la diversitat d'oferta formativa que hi ha actualment en el cap de la imatge i el disseny. Espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Comença la campanya per fomentar el civisme i el respecte a les zones d'oci de Lleida

La Paeria de Lleida, en col·laboració amb la Federació d'Hostaleria de Lleida i el suport de la Federació d'Associacions de Veïns, han engegat la campanya 'Gaudeix-Respecta' per fomentar el civisme i la responsabilitat de les persones que gaudeixen del seu temps de lleure en terrasses o zones d'oci. L'acció ha començat a la Zona Alta i l'entorn dels Vins i compta amb cartells, posavasos i banderoles, a més dels Agents Cívics, que faran pedagogia i informaran aquells clients de terrasses o locals d'oci que, de nit, facin soroll o mostrin conductes incíviques. A La Ciutat Lleida en parlem amb el president deTurisme de Lleida, Paco Cerdà.

FESTES DE MAIG

Les disculpes del paer en cap Miquel Pueyo per ser en un restaurant passades les 23h

L'alcalde de Lleida Miquel Pueyo ha demanat disculpes públiques a la ciutadania per estar sopant en un restaurant de Lleida més enllà de les 23 hores, l'hora del tancament de la restauració fixat pel Procicat. A través d'un comunicat emès per la Paeria, Pueyo es justifica dient que era "una situació comprensible per les circumstàncies climatològiques i de demanda", tot i que també afirma que "no es pot normalitzar en un context de pandèmia".

L’ACTUALITAT A FONS

El sector de la restauració celebra la relaxació de mesures tot i que segueix reclamant millores i ajudes

Amb el final de l’Estat d’Alarma també ha arribat l’obertura dels bars i restaurants fins les 11 de la nit, donant la possibilitat de servir sopars. Ahir diumenge va ser el primer dia, i avui serà el primer dilluns que terrasses i interiors de restaurants es tornaran a obrir de nit. En parlem amb Xavier Guardià, de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Tarragona.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. El Procicat relaxa restriccions que afecten sobretot a la restauració que podrà obrir ininterrompudament de 7.30h a 17h a partir de dilluns. Entrevista amb el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo amb qui parlem del futur del govern d'entesa, la campanya de la fruita i l'alberg de Pardinyes i el futur del Museu de Lleida. Petits plaers amb Marta Romera que avui ens parla sobre l'alimentació ecològica i l'agenda cultural del dia.