Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

rami remeis

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 31/01/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remeis. Parlem de la 5a Setmana de l'Emprenedoria de l'INS Escola del Treball amb la directora del centre Neus Caufapé i caminem per Lleida amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 27/12/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Xavi Gadea sobre el primer torneig de la Garaje Dalmau Padel Indoor League. Rami remeis i Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 13/12/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Marisa Xandri, cap de llista del PP per Lleida el 21D. Rami remeis i literatura amb Marta Planes.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 29/11/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Campanya de neu a les estacions d'esquí lleidatanes. Rami Remeis i patrimoni de Lleida amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 15/11/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Josep Maria Esteve i Ernest López sobre el 4rt Saló Immobiliari Ciutat de Lleida. Rami remeis i patrimoni de Lleida amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 18/10/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami Remeis. Parlem amb Antonieta Marba sobre la desfilada d'aquest dissabte en benefici d'Adima i parlem dels carrers de Lleida amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 11/10/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remei. Entrevista amb l'escriptor Jordi Puntí que presenta el seu darrer llibre "Això no és Amèrica" i recomanacions literàries de Marta Planes.