Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

rami remeis

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 20/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, remeis naturals amb Albert Rami. Parlem de l'informe que ha presentat el sector turístic de Lleida per reclamar un pla estratègic i fer-lo més competitiu. Recomanacions literàries amb Marta Planes.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 06/06/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, remeis naturals amb Rami Remeis. Parlem sobre els cursos que ofereix aquest any la Universitat d'Estiu de la UdL amb el seu coordinador Joan Sagués. Propostes de llibres i literatura amb Marta Planes.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 30/05/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, entrevista amb Francesc Reguant, economista en temes del sector agroalimentari. Rami remeis i caminem pel barri de Pardinyes amb Joan Ramon González per conèixer qui va ser el Baró de Maials.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 23/05/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, Previsions de collita de fruita de pinyol, Rami Remeis i recomanacions literàries amb Marta Planes.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 31/01/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remeis. Parlem de la 5a Setmana de l'Emprenedoria de l'INS Escola del Treball amb la directora del centre Neus Caufapé i caminem per Lleida amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 27/12/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Xavi Gadea sobre el primer torneig de la Garaje Dalmau Padel Indoor League. Rami remeis i Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 13/12/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Marisa Xandri, cap de llista del PP per Lleida el 21D. Rami remeis i literatura amb Marta Planes.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 29/11/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Campanya de neu a les estacions d'esquí lleidatanes. Rami Remeis i patrimoni de Lleida amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 15/11/17

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Josep Maria Esteve i Ernest López sobre el 4rt Saló Immobiliari Ciutat de Lleida. Rami remeis i patrimoni de Lleida amb Joan Ramon González.