Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

La Brúixola

 • AUDIO CALVO

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  La Brúixola 20:30h 19/02/2018

  Hem repassat els titulars de la tarda i hem entrevistat Lázaro Cubero, director d'estudis de Tecnocasa, amb qui hem abordat la situació del mercat immobiliari a Catalunya. En Josep Puig ens ha portat els sons més destacats del dia i ens ha avançat tot allò que demà serà noticia.

 • AUDIO CALVO

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  La Brúixola 19:00h 19/02/2018

  Avui hem detallat la declaració davant del jutge Pablo Llarena de la número 2 d'ERC Marta Rovira i també de la coordinadora del PDECAT Marta Pascal. A més hem avançat el què aquest dimarts passarà al Parlament, amb la reunió de la Mesa. Els partits constitucionalistes segueixen pressionant Roger Torrent. Tot això en un dilluns en el que hem destacat el nom del nou model de SEAT. I hem entrevistat Virgínia Sánchez, portaveu de la plataforma 'Volem acollir'. José Agustín Gómez ens ha fet el relat de l'actualitat esportiva.

 • AUDIO CALVO

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  La Brúixola 15/02/2018

  Avui hem explicat que el Govern central estudia ampliar les mesures del 155 de la Constitució a Catalunya. A més, hem seguit pendents de la batussa entre les formacions independentistes de cara a la investidura. Hem posat de relleu que el Ministeri de Foment anunciarà noves inversions a Catalunya les properes setmanes. Avui a Barcelona és protagonista el desallotjament okupa al barri del Raval. Hem entrevistat el director d'Oxfam Intermon a Catalunya, que és Francesc Mateu. I hem conversat amb el líder de la banda Aslándticos, que actuen dissabte a Barcelona.

 • AUDIO CALVO

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  La Brúixola 19:00h 14/02/2018

  Avui hem anat al Tribunal Suprem per saber com s'ha desenvolupat la declaració de la cupaire Mireia Boya davant el jutge. A més hem explicat que l'Ajuntament de Barcelona reclama l'acostament dels presos a Catalunya. Amb tot, segueixen les friccions entre les formacions independentistes de cara a la investidura. A més, hem parlat de la Mobile Week Barcelona i del cost del vandalisme als tres de Rodalies. Amb en Carles Lamelo hem parlat de la tecnologia que ens pot ajudar per Sant Valentí. Els esports, com sempre, han arribat de la mà d'Albert Arranz.

 • AUDIO CALVO

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  La Brúixola 20:30 13/02/2018

  Hem repassat els titulars de la tarda i hem rebut a l'estudi la periodista i escriptora Mónica G. Álvarez, que ens ha presentat el seu darrer llibre 'Amor y horror nazi'. Josep Puig ha resumit els sons del dia i ha avançat tot allò que serà noticia aquest dimecres 14 de febrer.

 • AUDIO CALVO

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  La Brúixola 19:00h 13/02/2018

  Avui hem explicat que s'agreugen les tensions entre ERC i JxCat per culpa de la investidura de Puigdemont. A més hem destacat que el PP demana no prorrogar concessions d'autopistes que vencen entre 2018 i 2021, moltes catalanes. Hem parlat amb Òscar Gorgues, gerent de la cambra de la propietat urbana, sobre les darreres dades de compravenda de pisos. I també hem entrevistat Liliana Galindo, psiquiatra que lidera un estudi de l'Hospital del Mar de Barcelona que ha permès crear el primer banc de cèl·lules proneuronales d'Espanya.

 • AUDIO CALVO

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  La Brúixola 20:30h 12/02/2018

  Hem repassat els titulars de la tarda i hem parlat d'estalvi energètic a casa amb Joan Carles Rubio, director general en España de Delta Dore. I hem parlat amb el company periodista José Luis Gallego sobre el debat de la UE al voltant del canvi d'horari d'estiu. Amb en Josep Puig hem repassat els sons del dia i hem avançat tot allò que demà serà noticia.

 • AUDIO CALVO

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  La Brúixola 19:00h 12/02/2018

  Avui hem explicat que JxCat i Esquerra segueixen sense arribar a un acord de cara a la investidura. Hem escoltat els partits constitucionalistes pressionant Roger Torrent perquè obri una nova ronda de contactes. Això en el dia que també hem posat de relleu la presa de possessió del nou Fiscal en Cap de Catalunya i en el que hem destacat les dades del darrer informe BBVA Research, amb Miguel Cardoso, l'home que l'ha elaborat. Això en un dilluns de problemes a les carreteres per culpa de la meteorologia adversa. Gerard Sanz ens ha portat l'actualitat esportiva.