LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
Com fer carquinyolis a casa?
El xef italià, Davide Tenconi, explica receptes i resol dubtes culinaris cada dijous a La Ciutat.
Temas
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
El xef italià, Davide Tenconi, explica receptes i resol dubtes culinaris cada dijous a La Ciutat.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
A La Ciutat amb Mònica Günther, el xef Davide Tenconi ens explica com fer un plat vanguardista amb pèsols: crema de pèsols amb perles de pèsol i gelat de pèsol.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
A La Ciutat, Mònica Günther i el xef Davide Tenconi parlen del pa i ens donen la recepta per poder fer massa mare a casa.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
A La Ciutat amb Mònica Günther parlem amb el xef Davide Tenconi sobre la millor manera de cuinar les carxofes.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
El xef Davide Tenconi parla amb Mònica Günther de les tendències gastronòmiques d’aquest 2020.
LA CIUTAT, AMB MARÍA GÓMEZ
A l'espai del nostre xef, en Davide Tenconi, parlem de petits canvis per superar amb èxit els àpats nadalencs de tots aquests dies de festa.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
A La Ciutat amb Mònica Günther, en l’espai del xef Davide Tenconi avui parlem de cuina de muntanya. Com podem reproduir els sabors de muntanya a la nostra cuina?
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
En l’espai SOS Chef de La Ciutat, el Davide Tenconi, que ja està totalment immers en la taror, ens parlarà de com podem treure el màxim profit a la nostra cuina de dos productes típics d’aquesta època: les carbasses i les castanyes.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
A La Ciutat de Mònica Günther, amb el xef Davide Tenconi parlem de la col, un ingredient que pot semblar molt avorrit però que el nostre xef aconseguirà donar la volta per fer-lo més atractiu a la cuina.
LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER
El xef de La Ciutat, Davide Tenconi, ens explica trucs de professional per fer un bon rostit de carn.