The Best Chef Awards
Dabiz Muñoz gana el premio de "El mejor cocinero del Mundo" por tercer año consecutivo
El chef madrileño ha recibido este galardón en 2021, 2022 y 2023.
Temas
The Best Chef Awards
El chef madrileño ha recibido este galardón en 2021, 2022 y 2023.
Máis de Un Pontevedra
A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a preparala visitando os mellores restaurantes galegos. Hoxe acompáñanos Miguel Ángel González, chef e propietario do Restaurante Miguel González en Pereiro de Aguiar.
Máis de Un Pontevedra
A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a preparala visitando os mellores restaurantes galegos. Hoxe acompáñanos Jacinto Picallo do Semáforo de Fisterra.
GASTRONOMÍA
La falta de personal en la restauración y hostelería se enquista y hace peligrar el progreso económico y turístico de Baleares. En las cocinas de los restaurantes trabajan cada vez más extranjeros, según nos confirma el arrocero Kike Martí. Conoce aquí la historia de Estefanía y Adela, dos alumnas bolivianas que realizan sus prácticas de cocina en Mallorca.
EDUCACIÓN
El chef Karlos Arguiñano da un bonito consejo a todos los padres sobre la crianza de los niños, recordándoles la importancia de compartir tiempo con ellos.
👉 El truco de Karlos Arguiñano para lograr la tortilla de patatas perfecta
Fernando Canales describe la picaresca de algunos clientes que reservan y no aparecen.
Algunos locales de restauración empiezan a pedir la tarjeta de crédito en las reservas para cobrarte una fianza si no te presentas y no avisas, debido a que son un descalabro económico y de organización. Nos lo cuenta en ONDA CERO el cocinero FERNANDO CANALES.
Máis de Un Pontevedra
A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a cociñala en compañía dos mellores cociñeiros galegos. Hoxe acompáñanos Santiago Alfonso, desde a cociña do Restaurante Beiramar no Grove.
PROGRAMA COMPLETO
Abrimos o programa coa actualidade do día e conversando co portavoz municipal do PP e candidato á alcaldía de Pontevedra, Rafa Domínguez. Buscamos a previsión metereolóxica e, como cada último venres do mes, convertemos a radio nun conto educativo en compañía de Carmen Quinteiro. Ademais, marcamos axenda cultural e de ocio para a primeira fin de semana de Semana Santa que temos por diante.
CON SERGIO GONZÁLEZ Y MARTA FULLERA
AFL vuelve para cruzar el charco. Nos vamos hasta Ecuador para hablar con el líder del proyecto 'Cocinar a Ciegas'. Ángel Palacios perdió la vista y se metió de lleno en el mundo de la cocina, nos enseña cómo lo hizo y nos explica su día a día y cómo ha logrado estar en las mejores cocinas del mundo.
Gente Viajera de Galicia
O restaurante "O Camiño do Inglés" (Ferrol) acaba de recibir o seu segundo Sol Repsol na gala celebrada esta semana en Alicante, onde outros 33 restaurantes galegos foron recoñecidos. Conversamos co cociñeiro á fronte do restaurante ferrolán, Daniel López.