Temas

cocinero

Máis de Un Pontevedra

Cociñamos vieira galega de Porto de Cambados no Restaurante Miguel González

A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a preparala visitando os mellores restaurantes galegos. Hoxe acompáñanos Miguel Ángel González, chef e propietario do Restaurante Miguel González en Pereiro de Aguiar.

GASTRONOMÍA

¿Qué soluciones le ponemos a la falta personal endémica en la hostelería?

La falta de personal en la restauración y hostelería se enquista y hace peligrar el progreso económico y turístico de Baleares. En las cocinas de los restaurantes trabajan cada vez más extranjeros, según nos confirma el arrocero Kike Martí. Conoce aquí la historia de Estefanía y Adela, dos alumnas bolivianas que realizan sus prácticas de cocina en Mallorca.

Fernando Canales describe la picaresca de algunos clientes que reservan y no aparecen.

Con Roberto Forcen "Más de Uno Bizkaia" 19/04/2023

Algunos locales de restauración empiezan a pedir la tarjeta de crédito en las reservas para cobrarte una fianza si no te presentas y no avisas, debido a que son un descalabro económico y de organización. Nos lo cuenta en ONDA CERO el cocinero FERNANDO CANALES.

Máis de Un Pontevedra

Cociñamos vieira galega de Porto de Cambados con Santiago Alfonso do Beiramar

A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a cociñala en compañía dos mellores cociñeiros galegos. Hoxe acompáñanos Santiago Alfonso, desde a cociña do Restaurante Beiramar no Grove.

PROGRAMA COMPLETO

Más de Uno Pontevedra 31/03/2023

Abrimos o programa coa actualidade do día e conversando co portavoz municipal do PP e candidato á alcaldía de Pontevedra, Rafa Domínguez. Buscamos a previsión metereolóxica e, como cada último venres do mes, convertemos a radio nun conto educativo en compañía de Carmen Quinteiro. Ademais, marcamos axenda cultural e de ocio para a primeira fin de semana de Semana Santa que temos por diante.