Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Les propostes de cartell per a les pròximes festes patronals es tancaran el dia set d'agost

La Regidoria ha acurtat el termini respecte a altres anys per a obtindre un major marge en la gestió de les distintes iniciatives presentades

 | Madrid | Actualizado el 18/07/2017 a las 09:57 horas

Xavier Serralvo y José Pascual Colàs anunciant ahir en la roda de premsa el fi del termini de presentació de propostes

Xavier Serralvo y José Pascual Colàs anunciant ahir en la roda de premsa el fi del termini de presentació de propostes / ONDACERO.ES/Ajuntament de Vila-real

Xavier Serralvo, regidor de Festes, conjuntament al president de la Junta de Festes, José Pascual Colàs, van anunciar ahir l'acord que marca el dia set d'agost com a data límit per a presentar les propostes que compondran la programació de les pròximes festes patronals de Vila-real.

Des del consistori s'ha fet insistència en la necessitat de manejar els temps amb el major marge possible. "Una gestió òptima del temps és crucial perquè tota la programació estiga ben coordinada i es treballe amb major marge de maniobra", explicava Serralvo.

A més, el regidor va assegurar que, en el cas que les inciativas no arriben a temps, tindran molt difícil entrar en el cartell, ja que es retardarien molt tots els processos. "En els festejos hi ha implicats nombrosos departaments i àrees municipals, des de la Policia Local, fins a Servicis Públics, passant pel Servei Municipal d'Esports i moltes altres regidories i servicis de l'Ayuntamiento", contaba Serralvo.

Segons paraules del propi regidor, l'Ajuntament espera prop de 200 actes distints en tan sols 10 dies, per tant l'agilitat en la logística dels processos serà crucial a l'hora de manejar els temps perquè els ciutadans de Vila-real puguen disfrutar de les festes patronals.