Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Cultura presenta l´Abonament de les Arts Escèniques amb cinc noves obres

La renovació dels abonaments ja es pot realizar, mentre que els nous abonats poden retirar-los a partir del 21 de setembre. El preu de l´abonament son 40 euros.

ONDACERO.ES | CASTELLON | Actualizado el 05/10/2017 a las 10:26 horas

l´Auditori municipal sera l´escenari de les cinc obres de l´abonament de les arts escèniques.

l´Auditori municipal sera l´escenari de les cinc obres de l´abonament de les arts escèniques. / ONDACERO.ES/VILA-REAL.ES

L’Abonament de les Arts Escèniques torna aquesta tardor amb cinc noves representacions de nivell que, com cada edició, es posaran en escena a l’Auditori Municipal en la vesprada-nit d’alguns dissabtes dels mesos d’octubre, novembre i desembre. Ja es poden realitzar les renovacions, el termini de les quals finalitza el proper 20 de setembre, A partir del 21 donarà inici el període de noves inscripcions, fins al 27. El preu de l´abonament és de 40 euros, tot i que es poden adquirir les entrades soltes, amb un preu que oscil-la entre els 12 i els 20 euros.

El thriller medieval Matar al rey serà la primera obra que es pose en escena el 30 de setembre. El 14 d'octubre, tindrà lloc la representació de Comedia Multimedia. Per a finalitzar el mes, el 28 d'octubre Libertino, un espectacle que compta amb múltiples premis a nivell nacional. Al novembre es representarà Eroski Paraíso. L'última de les obres serà Sofía, el 2 de desembre, que s'endinsa en la biografia i personalitat de la fins ara regna d'Espanya en paral•lel a la història del país.