Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Caixa Rural crea Dinserta per a facilitar la integració laboral a persones amb diversitat funcional.

L'empresa esta ubicada en el centre social de l'entitat en la plaça de la vila.

ONDACERO.ES | CASTELLON | Actualizado el 19/05/2017 a las 08:57 horas

El president de Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés  durant la presentació del centre especial d´ocupació Dinserta.

El president de Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés durant la presentació del centre especial d´ocupació Dinserta. / ONDACERO.ES

La Fundació Caixa Rural Vila-real i la consultora Dideas han presentat Dinserta, un centre especial d'ocupació que és la primera empresa social promoguda per l'entitat, l'objectiu de la qual és proporcionar als treballadors amb diversitat funcional la possibilitat de realitzar un treball productiu i remunerat, adequat a les seues característiques personals i que facilite la seua integració laboral en el mercat de treball. ''con esta nova empresa volem fomentar l'economia social per un costat i contribuir a la inserció sociolaboral de persones amb diversitat funcional d'un altre, conjugant així un dels nostres objectius prioritarios'' apunta el president de la Fundació Caixa Rural Vila-real, Enric Portals.

El centre, que pretén ser un intermediari entre les empreses i les persones amb diversitat funcional per a facilitar el seu accés a un lloc de treball, estarà ubicat en el centre social que l'entitat té en la plaça de la Vila.

Dos de les associacions a què prestarà suport esta nova empresa, i que han estat presents durant la presentació de la iniciativa són Acudim , associació col•lectiu Unió d'integració al discapacitat i RUSC, Associació de Diversitat Funcional i de Capacitats.