Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Saló Internacional de la Logística

Onda Cero Catalunya us acosta al complex món de la logística

La logística està més present en les nostres vides del què ens pensem, encara que sigui de manera silenciosa. Els béns i serveis que consumim ens arriben gràcies a complexos canals de distribució i, amb la pujada del comerç electrònic, cada vegada és més important tenir una xarxa d’enviaments i gestió logística més ben endreçada.

ondacero.es | Barcelona | Actualizado el 29/05/2018 a las 16:50 horas

Saló Internacional de la Logística, SIL

Saló Internacional de la Logística, SIL / Agencias

Des d’un punt de vista econòmic, per a les empreses és fonamental gestionar bé els processos per tal d’estalviar despeses i ser més competitives i des de l’òptica dels llocs de treball, la logística està despuntant com un sector que genera més oportunitats professionals.

En motiu de la celebració del SIL, Saló Internacional de la Logística, que tindrà lloc entre el 5 i el 7 de juny a Fira de Barcelona, el programa La Ciutat amb Mònica Günther s’emetrà en directe des de la fira, que enguany celebra el seu vintè aniversari. En la seva edició de 2018, l’aplec professional que organitza el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, destinarà 22.000 metres quadrats d’exposició per facilitar la trobada d’un sector econòmic fonamental en la nostra economia.

👉 Escolta La Ciutat amb Mònica Günther des del SIL el proper 7 de juny de 12:30 a 14:00h

Amb el patrocini de:

Consorci de la Zona Franca Wtransnet Sil Barcelona 2018 Sil Barcelona 2018