Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ÚLTIMOS AUDIOS

AUDIO MORA

Dilluns

La Ciutat Lleida 20/03/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb Andreu Ratés, David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem de tendències de moda masculines d'aquesta primavera amb Jessica Sedeño.

AUDIO MORA

Dijous

La Ciutat Lleida 16/03/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de periodistes amb Josep Ramon Ribé i Josep Maria Sanuy. Parlem de JJOO d'Hivern, simbologia franquista a Lleida i agricultura.

AUDIO MORA

Dimecres

La Ciutat Lleida 15/03/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del nou porc 100% criat a Lleida de Plusfresc. Carrers de Lleida amb Joan Ramon González i cuina amb Gabriel Jové.

AUDIO MORA

Dimarts

La Ciutat Lleida 14/03/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. GlobaLleida esdevé punt oficial del Centre Reempresa Catalunya a Lleida. En parlem amb Oriol Oró, Lídia Mor, Marta Aguilar, Laura Sallent i Carles Solà. Remeis naturals amb Albert Rami i noves tecnologies amb David Casero.

AUDIO MORA

Divendres

La Ciutat Lleida 10/03/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Espai de trànsit, agenda del cap de setmana. Parlem amb Toni Gorgues, director del MUD Festival de Músiques Disperses. Les estrenes de la tele amb Miki de Santiago i Postureig de Lleida.