Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ÚLTIMOS AUDIOS

AUDIO MORA

Dimecres

La Ciutat Lleida 31/05/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb la Laura i la Sílvia de Creu Roja Joventut sobre el Game Rock. Ens acompanya Joan Ramon González parlant avui de la Rambla Ferran de Lleida, els professionals de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové i Gonzalo Ferreruela.

AUDIO MORA

Dimarts

La Ciutat Lleida 30/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de les novetats del proper curs a la UdL amb el vicerector de docència Paco Garcia. Rami remeis i noves tecnologies amb David Casero.

AUDIO MORA

Dilluns

La Ciutat Lleida 29/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia política amb Enric Colom (PSC), Josep Anton Vilalta (CUP), Enric Mir (PDeCAT) i Jorge Soler (C's). Tertúlia esportiva amb Andreu Ratés, David Bachiller i Miquel Àngel Poch.

AUDIO MORA

Divendres

La Ciutat Lleida 26/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana amb les activitats més destacades. Parlem amb el grup Foo que presenta el seu nou disc i amb el Senyor Postu.

AUDIO MORA

Dijous

La Ciutat Lleida 25/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem sobre la nova exposició de CaixaForum "My Word. Reptes per a un món millor". En parlem amb Christina Samson, responsable de la campanya de les Nacions Unides. Mercat del Vehicle d'Ocasió de Tàrrega, actualitat de la tele amb Miki de Santiago i tendència en banyadors amb Jessica Sedeño.

AUDIO MORA

Dimecres

La Ciutat Lleida 24/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del 38è Aplec del Caragol amb el vicepresident de la Fecoll Ferran Perdrix. Seguim amb recomanacions literàries de Marta Planes, els professionals de 9Grup i acabem parlant de cuina amb Gabriel Jové.

AUDIO MORA

Dimarts

La Ciutat Lleida 23/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del Congrés Internacional d'Infermeria que es celebra a Barcelona amb Montse Duch i Miquel Àngel Calderó. Rami remeis i noves tecnologies, amb David Casero.