Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

ÚLTIMOS AUDIOS

Dijous

La Ciutat Lleida 01/12/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros. L'escriptor i filòsof Ferran Sàez presenta la seva novel·la "La nit contra tu".

Dimecres

La Ciutat Lleida 30/11/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Idili Lizcano, fundador d'Alqvimia, alta cosmètica 100% natural. Cuina amb Gabriel Jove i amb Joel Castanyé, nova Estrella Michelin a La Boscana.

Dimarts

La Ciutat Lleida 29/11/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui a l'empresa empresari parlem amb emprenedors sobre la recuperació econòmica del Pallars Jussà. Remeis naturals amb Albert Rami i balanç del Black Friday amb David Casero.

Dilluns

La Ciutat Lleida 28/11/16

La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Tertúlia política amb Javier Rivas (C's) i Enric Colom (PSC). Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Angel Poch.

Divendres

La Ciutat Lleida 25/11/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Black Friday i agenda del cap de setmana. Parlem del concert de la Ruta de les Estrelles, en el marc del 20è aniversari de l'Intèrpret. Postureig de Lleida i espai de trànsit

Dijous

La Ciutat Lleida 24/11/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Joan Saura del Gran Recapte d'Aliments, les novetats de les estacions d'esquí del Pirineu de Lleida i l'actualitat de la tele amb Miki de Santiago.

Dimecres

La Ciutat Lleida 23/11/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Castells de Lleida sobre les noves activitats per aquest Pont de la Puríssima. Recomanacions literàries amb Marta Planes i cuina amb Gabriel Jové